Garuose pagaminti rytietiški daržovių suktinukai
Garuose pagaminti rytietiški daržovių suktinukai
Šie sveiki suktinukai patiks visiems, todėl puikiai tinka užkąsti pramogaujant.
Ingredientai
250 g vištienos krūtinėlės, pusę morkos, 50 g bambukų ūglių, 1 česnakas, 50 g ryžių makaronų, 50 g šparaginių pupelių, 1 šaukštą sezamo aliejaus, pusę šaukšto Dajong prieskonio, 2 šaukštus kukurūzų miltų, 2 šaukštelius sojų padažo, 2 šaukštus žuvų padažo, , 2 šaukštus Sambal Oelek pagardo, 12 ryžių popieriaus lapelių, 2 kiaušinių.
Gaminimas
6-12 porcijų
1 Supjaustykite vištienos krūtinėlę, morkas, bambuko ūglius ir česnaką į pailgas juosteles. Įdėkite ryžių makaronus į vandenį ir palikite juos džiūti. Supjaustykite šparagines pupeles.
2 Įkaitinkite sezamo aliejų ir kepkite vištienos juosteles. Pridėkite morkų, bambuko ūglių, šparaginių pupelių, ryžių makaronų, Dajong prieskonių ir černako ir keletą minučių kepkite maišydami.
3 Sumaišykite kukurūzų miltus su sojos, žuvų ir Sambal Oelek padažais, visą masę sudėkite į keptuvę, kepkite ir maišykite. Tada nukaiskite keptuvę ir leiskite viskam atvėsti. Pamirkykite ryžių poperių vandenyje, o po to leiskite jam džiūti.
4 Sudėkite ryžių lakštus ant stalviršio paviršiaus. Įdėkite du šauktus įdaro ant kiekvieno lakšto. Sulenkite lakštų kraštus ir sujunkite juos, tam naudodami kiaušinio masę. Sutepkite kepimo indą aliejumi ir sudėkite į jį suktinukus. Indą pastatykite į orkaitę.
5 Kepkite ant antros orkaitės lentynėlės, nustatydami trečią garų programą 99 °C temperatūroje 20-čiai minučių.
Pateikimas
Sudėkite suktinukus į tris pašildytas lėkštes, patiekite kartu su Tailando baziliko lapeliais, keptomis sezamo sėklomis ir čili padažu.