Kriaušės raudoname vyne

Kriaušės raudoname vyne

Kriaušės raudoname vyne

Pridėkite prieskonių – jie suteiks patiekalui šilumos, o skoniui gilumo. 

Ingredientai

400 ml raudono vyno, 1 šaukštas cukraus, 2 kriaušės, prieskonių pagal skonį: cinamonas, gvazdikėliai

Gaminimas


4 porcijos

Sumaišykite raudoną vyną su cukrumi. Nulupkite, perpjaukite perpus ir išvalykite nuo sėklų kriaušes. Įdėkite kriaušes ir raudoną vyną į  „SousVide“ maišelį, kartu su prieskoniais, ir užvakuumuokite jį. 

 

2 Įdėkite maišelį ant trečios orkaitės lentynėlės ir kepkite naudojant „SousVide“ programą  95°C temperatūroje 15 minučių. 

Pateikimas Šis desertas idealiai tinka  su Crème Anglaise.

  • Citrinų putėsiai su avietėmis

    Avietės sutrinamos ir su saldžia citrinų mase subalansuoja skonį ir nuostabiai atrodo. 

  • Šokoladinis vyniotinis

    Turtingas savo skoniu desertas tiks ir įmantriausiai vakarienei.