Kriaušės raudoname vyne
Kriaušės raudoname vyne
Pridėkite prieskonių – jie suteiks patiekalui šilumos, o skoniui gilumo.
Ingredientai
400 ml raudono vyno, 1 šaukštas cukraus, 2 kriaušės, prieskonių pagal skonį: cinamonas, gvazdikėliai
Gaminimas
4 porcijos
1 Sumaišykite raudoną vyną su cukrumi. Nulupkite, perpjaukite perpus ir išvalykite nuo sėklų kriaušes. Įdėkite kriaušes ir raudoną vyną į „SousVide“ maišelį, kartu su prieskoniais, ir užvakuumuokite jį.
2 Įdėkite maišelį ant trečios orkaitės lentynėlės ir kepkite naudojant „SousVide“ programą 95°C temperatūroje 15 minučių.
Pateikimas Šis desertas idealiai tinka su Crème Anglaise.