KARTU SU „AEG“ GAMINIAIS – STAIGMENOS NUO DEIVYDO PRASPALIAUSKO
Įsigyjant AEG prekių ženklo prietaisus – specialiai sukurtas garsiojo šalies restoranų šefo prieskonių rinkinys bei naujausia kulinarijos knyga dovanų! Akcija vyksta sausio 1 – vasario 28 d.
DOVANOS, KURIOS ĮKVĖPS KURTI
Kaip virtuvę paversti erdve, kurioje gimsta fantastiški eksperimentai, o su jais – istorijos, tradicijos bei prisiminimai? Svarbiausias šio recepto ingredientas – patikėti, jog galite kurti restoranų lygio šedevrus savo namuose! Visgi suprantame, jog žengti į priekį kulinarinių atradimų kelionėje drąsiau turint patikimų pagalbininkų. Jūsų naujasis AEG virtuvės prietaisas, profesionalaus maisto eksperto atskleistos namų virtuvės paslaptys bei išskirtiniai jo prieskoniai – trijulė, kuri išsvajotų rezultatų padės pasiekti lengviau ir greičiau nei įsivaizduojate.
-
(Ne tik) ypatingai paukštienai
Saldžioji paprika, česnakas, ciberžolė, kalendra, ožragė, juodieji pipirai
Mišinys sukurtas paukštienai, tačiau jo sudėtis tokia universali, kad galite gardinti ir kitus mėgstamus patiekalus: padažus, užtepėles, karštus sumuštinius ar tiesiog keptas bulves. Keli žiupsneliai, ir grilyje keptų vištienos sparnelių ar kalakutienos troškinio norėsis pakartoti. Sultinga krūtinėlė – tik restorane? Neabejokite savo gebėjimais - išgauti klasišką rezultatą profesionalams padeda kepimo vakuume technologija „Sous-Vide“ . Ta pati, kuri būna numatyta aukštesnės klasės orkaitėse.
-
Viliojantiems desertams
Cinamonas, gvazdikėlis, pasiflorų uogos, džiovintos figos, kardamonas
Varškės apkepui, vafliams, karštam šokoladui ir kitoms klasikinio ar modernaus deserto idėjoms. Ruošiatės vėlyviesiems pusryčiams su draugais? Jūsų firminiai pyragėliai bus iškilę bei purūs ir su traškia plutele, jei kepsite juos garuose. O ypatingą tešlos receptą pagardinus šiuo prieskonių mišiniu patiekalo skonis glostys gomurius dar labiau.
-
Žuvies skonių jūrai
Maldono druska, Himalajų druska, svogūnas, česnakas, raudonėlis, raudonoji paprika, krapai, citrinų žievelė
Tinkamas prieskonių mišinio ir druskos derinys privers pamėgti žuvienę ar karštai rūkytos lašišos užtepėlę net labiausiai abejingą žuvies patiekalams. Puikų skonį jis suteiks ir jūros gėrybėms. Pavyzdžiui, ruošiant šiais prieskoniais pagardintas midijas orkaitėje optimalu jas pašauti ant antros lentynėlės, nustatyti viso garo programą ir kepti 90 °C temperatūroje 30 minučių arba kol visos geldelės atsivers.
-
Ryškiems daržovių deriniams
Maldono druska, Himalajų druska, kuminas, juodieji pipirai, aitrioji paprika, kakava, cinamonas, juodųjų serbentų milteliai
Svarstėte, ar egzistuoja prieskonių ir druskų mišinys, idealiai tinkantis kasdienėje virtuvėje, kurioje karaliauja daržovės? Eksperimentuokite gardindami juo sriubas, grilio, bulvių patiekalus. O jei norite, kad patiekalai būtų dar skanesni ir sveikesni, gaminkite juos garuose , kurie išsaugos kiekvieno ingrediento maistines medžiagas, tekstūrą bei spalvą.
UŽPILDYKITE ANKETĄ
Užpildykite žemiau esančią anketą ir mes su Jumis susisieksime dėl dovanos atsiėmimo